Фабрика Хефест
Фабрика Хефест

Фабрика за ковано желязо - Хефест

Ние сме най-мащабния производител на ковано желязо в България. Хефест - Пловдив ООД е създадено в края на 2005 г. като дъщерно дружество на Хъс ООД и много бързо заехме едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени за вграждане при изработката на огради, портали, врати, парапети, решетки, градинска мебел и аксесоари за дома и градината. От нашите каталози можете да избирате от стотици елементи и орнаменти, да ги комбинирате помежду им, да допълвате и заменяте при поръчка за изработка на различни видове изделия от ковано желязо. Изработваме всякакви изделия, включително мебели и аксесоари - по Ваши проекти или наши мостри!

Фабрика за ковано желязо - Хефест

Ние сме доказан производител на изделия и елементи от ковано желязо. Можем да изпълним всичко, което си пожелаете. Разполагаме с необходимата техника и майстори за тази цел. Имаме машини и съоръжения и кадровия потенциал такива, каквито да позволят да задоволим и най-смелите решения на крупни инвеститори. Продуктовата гама на Хефест включва както екстериорни, така и интериорни изделия, мебели и аксесоари. Произвеждаме по поръчка врати и огради, парапети, решетки ...

Не се колебайте да се свържете с нас - ние ще Ви консултираме, за да е възможно най-правилен избора!
Обхватът на дейността ни е в цяла България!

Основна дейност на Хефест са серийните производства на решетки, парапети, портали и огради от ковано желязо, с осигурена доставка и монтаж, независимо в коя част на България ще се извърши!

За интериорно и екстериорно обзавеждане на Вашите къщи, хотели, ресторанти, вили, паркове и градини с изделия от ковано желязо, фирма Хефест предлага те да бъдат изработени по проекти на Хефест или Ваши предложения.

Хефест развива мощна дистрибуторска мрежа в страната като приема реални предложения за съвместно сътрудничество от колеги и потенциални клиенти. Към началото на 2013 година Хефест разполага със складови бази и дистрибутори на елементи и изделия от ковано желязо в Пловдив, София, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Велинград, Смолян като търси официални дистрибутори за Бургас, Варна, Русе и други региони, за да покрие напълно очакванията на клиентите си.

В лицето на Хефест ковано желязо Вие ще намерите опитен и компетентен партньор!

Заедно с професионализма на персонала - Вашите мечти ще се превърнат в реалност!