Мебели по поръчка

Поръчай красиви и вечни мебели във Фабрика Хефест

Ние, Фабрика Хефест, освен бутиковите мебели и аксесоари, предлагаме и изработка и доставка на мебели по поръчка. Те могат да бъдат видени и поръчани от тук, нашия онлайн магазин за мебели и аксесоари от ковано желязо, както и изпратени от Вас, избрани по снимки в интернет или по описание!

Изберете това, което отговаря на вкуса Ви и ни изпратете запитване. Ще направим точна оферта с включени цена, срок за изпълнение, с / без доставка и монтаж. Изборът е Ваш, а изпълнението оставете на нас :)

Легла
Легла
Единични легла и спални от ковано желязо. Изработваме уникални легла по поръчка Прочети още
Маси и столове
Маси и столове
Метални маси и столове - Вечни мебели от ковано желязо Прочети още
Дивани и канапета
Дивани и канапета
Дивани и канапета от ковано желязо Прочети още
Пейки
Пейки
Пейки ковано желязо Прочети още
Шатри и навеси
Шатри и навеси
Шатри и навеси ковано желязо Прочети още
Полилеи
Полилеи
Полилеи ковано желязо Прочети още
Люлки
Люлки
Люлки от ковано желязо Прочети още
Аксесоари
Аксесоари
Аксесоари от ковано желязо Прочети още

Мебели и аксесоари от ковано желязо по поръчка

Фирма Хефест предлага изделия от ковано желязо на отлични цени, с бърза изработка, доставка и монтаж!

Изделията, изработени от най-добрите майстори на ковано желязо в България, гарантират красотата и функционалността им, както и дългогодишната им употреба! Тези интериорни и екстериорни мебели и аксесоари са отново на мода. Те са подходящи както за дома, така и за Вашата градина, защото освен, че са перфектни на външен вид, те са практически вечни, устойчиви и на влиянието на слънцето, водата и температурата и не променят своите характеристики.

Ние произвеждаме красиви маси, столове, полюлеи, градински мебели, поставки, беседки, шатри, пейки, люлки, различни видове цветарници и т.н.

Доверете ни се и ние няма да Ви разочароваме! Посетете Бутик за мебели и изберете това, което е най-красиво за Вас! Мебелен магазин Хефест се намира в Пловдив, Пазарджишко шосе, хангарите на 4-ти км, в базата на Хъс ООД.

мобилен: 0896 73 69 21
тел: 032 23 30 90, факс: 032 23 30 91