Защо да изберем легло от ковано желязо
2017-03-13 (1580 прочитания)

Защо да изберем легло от ковано желязо

Едно легло от ковано желязо създава уникален дизайн на спалнята, изглежда добре във всеки цвят.

Защо да изберем легло от ковано желязо? Защото е красиво, едновременно нестандартно, но и класическо решение. Такова легло не е за седмица, месеци или дори петилетка. То може да служи цял век не само на семейството ви и може да бъде изработено като уникат.
На практичните ще предложим още едно безценно предимство – ковано легло подхожда на всеки стил спалня! Децата и внуците почти сигурно е, че ще имат различен вкус, но ще запазят „семейната антика”, защото ще им върши страхотна работа.

Леглото от ковано желязо придава достолепие, почти царски разкош. Независимо дали ще го поръчате със сложна орнаментика или ще заложите на лаконична красота – то предизвиква усещане за лукс.
Пресилени са страховете ви, че изглежда тежко и неуместно за по-модерните интериори. С подходяща декорация и тъкани, които да разстелете по него, би било перфектно решение дори за детска спалня.
Ако търсите по-романтичен и дори аристократичен ефект, дизайнерите съветват да завършите интериора на помещението с пастелни тонове на стените, стилизирани антични свещници, лампи, пухкави килими или огледала с ретро-рамки.
Ако половинката ви не е очарована да инвестира известна сума за подобна романтична мебел, няма нищо фатално. Единичното легло е точно толкова удобно, красиво и достолепно като семейна спалня.
Предимство е лесната му поддръжка. Лесно е да го боядисате, ако се нуждаете от освежаване на спалнята, а ръжда би го засегнала само в случай на…системно наводнение.
Присъствието му в дома ви – независимо дали е в спалнята за гости или вашата собствена, говори само за вкус към непреходната красота.

Можете да поръчате легло от ковано желязо при нас. Ние с удоволствие ще ви предложим многообразие и дори ще се съобразим със собствените ви идеи.